L’Hospital de Viladecans ha rebut el Premi a l’Excel·lència en l’àmbit d’hospitals bàsics en el lliurament dels Premis de Benchmarking CSC/ARQ, que atorguen anualment el Consorci Sanitari de Catalunya (CSC) i Benchmark Sanitari 3.0

El Consorci Sanitari de Catalunya (CSC) amb aquests premis, distingeix les millors pràctiques dels hospitals bàsics, de referencia i d’alta tecnologia que participen a la Xarxa d’hospitals associats per a l’Anàlisi del Rendiment i la Qualitat (Projecte ARQ).

La directora de centre, la Dra. Montserrat Oliveras, acompanyada del director mèdic, el Dr. Domingo Bleda, i de la directora d’infermeria, Clara Mauri, ha recollit el guardó en un acte que s’ha celebrat al Cosmocaixa de Barcelona, com a cloenda de la III Jornada de Benchmarking CSC/ARQ.

El projecte CSC/ARQ examina l’anàlisi del rendiment i la qualitat que busca superar la limitació actual de les fonts d’informació i permetre que els centres que hi formin part puguin compartir quelcom més que dades i resultats.

Conjuntament amb els premis als millors resultats, s’han entregat diplomes als hospitals bàsics, als de referència i als d’alta tecnologia que han obtingut millors resultats en cadascun dels indicadors analitzats. L’Hospital de Viladecans ha obtingut dos diplomes: un en l’indicador de gestió d’estades i l’altre en l’indicador de mortalitat.

Font: ics.gencat.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here