El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, ha designat vuit directors dels diferents Serveis Territorials i cinc directors adjunts, uns nomenaments que entraran en vigor un cop estiguin publicats al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). Francesc Ballester és el nou director dels Serveis Territorials del Baix Llobregat

Nascut a Molins de Rei el 1960, Ballester assumeix la direcció dels Serveis Territorials del Baix Llobregat. És diplomat d’EGB i llicenciat en Geografia i Història a la Universitat de Barcelona. Ha estat mestre a l’escola pública i a la concertada, director de centre, coordinador territorial d’Inspecció i fins el passat mes de maig era el cap adjunt d’Inspecció al Servei Territorial.

Ballester substitueix així a Núria Vallduriola, diplomada en Matemàtiques i Ciències Naturals de Magisteri i llicenciada en Psicopedagogia, a més de professora de secundària en l’especialitat d’orientació educativa; que va ser nomenada directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament del Baix Llobregat al juliol de 2016, de la mà de la aleshores consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here