Castelldefels és una de les subseus dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018, competició esportiva que es disputa entre els dies 22 de juny i 1 de juliol

La nostra ciutat, al Canal Olímpic de Catalunya, acull les proves de piragüisme (els dies 23 i 24 de juny) i de rem (entre el 28 i el 30 de juny). Per aquest motiu, les instal·lacions del Canal han viscut els últims mesos tota una sèrie d’actuacions de millora per acollir la competició.

La instal·lació

El Canal Olímpic de Catalunya de Castelldefels té una làmina d’aigua de 1.250 m. de llarg per 130 m. d’ample i 4 m. de profunditat. La instal·lació en el seu conjunt té 43 hectàrees, de les quals 15 corresponen al canal, i la resta es divideix entre els sistemes d’accés, els camins interns, l’aparcament, zones verdes (15 ha) i els edificis administratius i de vestidors.

El canal va ser construït per l’Institut Català del Sòl, amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona de 1992, i va comptar amb la participació de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. El 1993, els dos organismes van crear la societat Equacat, SA., que és responsable de gestionar les activitats i els usos de les instal·lacions esportives. A més del piragüisme, enaquest ampliequipament es realitzen altres activitats esportives destinades tant a socis abonats com al públic en general, en particular a les escoles i centres d’ensenyament.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here