L’alcalde de la població, Joan Ramon Casals, anuncia que el consistori es personarà com a acusació particular

Centenars de persones es van manifestar aquest dilluns al vespre a Molins de Rei per condemnar l’agressió sexual múltiple que va patir una noia el passat 19 de maig quan sortia d’una discoteca del municipi i per la que els Mossos d’Esquadra han detingut quatres joves i n’investiguen dos més.

L’acte, convocat per l’ajuntament i diverses entitats feministes, va començar als volts de dos quarts de nou a les portes del consistori on es van llegir diversos manifestos condemnant els fets i reclamant un moviment popular per lluitar contra la violència masclista i el patriarcat.

Posteriorment, els concentrats es van dirigir en marxa lenta a la plaça de les Dones on l’acte va finalitzar.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, va avançar que tot i que ni els agressors ni la víctima són veïns del municipi, el consistori es presentarà com a acusació particular perquè fets com aquests s’han de “condemnar i perseguir”. A més, Casals va recordar que després de la recent i “feble” sentència de ‘La Manada’ “cal enviar un missatge clar” a tots aquells que cometin delictes d’aquest tipus.

Segons va avançar la Cadena Ser, els fets van tenir lloc als volts de les sis de la matinada a la discoteca Be Disco de Molins de Rei el passat 19 de maig, quan mitja dotzena de joves van abordar la noia, la van introduir al maleter d’un cotxe i la van agredir sexualment. Posteriorment la van abandonar a l’aparcament de l’estació de FGC a Sant Boi de Llobregat, a uns 15 quilòmetres de la discoteca.

La causa s’instrueix al jutjat d’instrucció número 1 de Sant Boi de Llobregat.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here