Aquest dijous donen inici els actes de celebració de Sant Pere, un programa ampli i variat amb David Bustamante com a cap de cartell

Aquest dijous al vespre dóna inici la Festa Major de Gavà amb un programa ampli i variat de propostes per a totes les edats i gustos que presenta, com concert estrella el de David Bustamante, qui actuarà aquest dissabte, a partir de les 23 hores a la plaça de Francesc Macià.

La festa però arrencarà amb grans clàssics com les inauguracions al Museu. La primera, al voltant de les 20 hores, amb una mostra commemorativa sobre els 20 anys d’història de l’esbart Brugués i després, a les 20.30 hores, amb l’exposició de manualitats de la gent gran dins l’esperat “l’Art no té edat”.

La benvinguda oficial es farà en aquest mateix espai, amb ambientació musical a càrrec de DJs locals i un mapping que tindrà la cultura urbana com a protagonista amb grafiters, skaters i poesia urbana. La Festa seguirà al Parc Municipal de la Torre Lluc amb ball de revetlla amb l’orquestra “Sabor, Sabor”.

En els propers dies hi haurà altres actuacions musicals, propostes esportives i culturals i activitats per a petits i grana així com la vesant més tradicional amb l’ofici religiós en honor al patró, aquest divendres, 29 de juny, i el posterior Ball de Rams, una tradició recuperada de l’any passat i que es podrà gaudir a la sortida de missa, a la mateixa plaça de l’Església.

Podeu consultar tot el programa de la Festa aquí

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here