El gavanenc va ser tercer en la primera de les curses disputada aquest cap de setmana al circuit urbà de Vila Real a Portugal

Pepe Oriola ha aconseguit, aquest cap de setmana un valuós podi en la primera de les curses de la prova del WTCR disputada al circuit urbà de Vila Real, a Portugal. La carrera es va veure marcada per un aparatós accident. Huff y Bennani lluitaven per la primera posició i van topar violentament contra les proteccions provocant un accident múltiple en el primer revolt. Ambdós pilots es troben hospitalitzats, encara que fora de perill.

No van ser els únics, ja que fins a 7 vehicles, entre ells, el Cupra Racing de Pepe Oriola, quan estava remuntant després de situar-se vuitè, malgrat partir tretzè, es van veure afectats per l’accident. Com a conseqüència, es va suspendre la carrera, la qual no es va poder reprendre fina a dues hores després.

En aquest temps, l’equip d’Oriola va treballar frenèticament a boxes per poder estar a la graella de formació. Van haver de canviar el frontal i reparar el radiador. En aquest segon assalt, el pilot de Gavà va aconseguir remuntar fins al cinquè lloc i lluitar per les posició de podi. Així, després d’una gran batalla amb Jean-Karl Vernay, es va col·locar quart i en la darrera volta va donar caça a Tarquini per conquerir la tercera posició final.

“Ha estat un dels accidents més importants que he viscut en la meva carrera esportiva, però per sort ningú ha resultat ferit de gravetat. Quant a la carrera, estic molt content de sumar un podi en aquest complicat circuit on, amb prou feines, hi ha zones on poder avançar. M’he mantingut prop del grup davanter i quan he vist la meva oportunitat, he pogut superar a Vernay i Tarquini per un tercer lloc que té gust a gran triomf”, va reconèixer Pepe Oriola.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here