Aquest matí es’ha signat el nou Conveni Marc per a la protecció, millora i desenvolupament integral del territori agroforestal de les Muntanyes del Baix

A l’acte, que s’ha celebrat al Centre d’Interpretació de la Natura de la Muntanya de Sant Ramon, de Sant Boi de Llobregat, hi han participat alcaldes i alcaldesses de setze municipis de la comarca. L’objectiu d’aquest conveni és millorar l’eficiència de la gestió pública i de la col·laboració amb els agents privats del territori agroforestal.

El nou conveni considera com a àmbit territorial de les Muntanyes del Baix, els espais no urbanitzables de muntanya de la comarca del Baix Llobregat situats entre el delta del Llobregat, el riu Llobregat, el riu Anoia i el Parc del Garraf, conformant un nou àmbit geogràfic coherent.

Concretament, els municipis que s´’han adherit són: Begues, Castellví de Rosanes, Cervelló, Corbera de Llobregat, Gavà, La Palma de Cervelló, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat, Vallirana, Viladecans i Martorell.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here