La trobada de seguidors del grup Jethro Tull que ja s’ha convertit en una cita anual consolidada tindrà lloc aquest dissabte a Gavà, en el marc de la Festa Major de Sant Pere

Gavà acull, aquest dissabte, la 16ª Convenció de Tullianos. La cita, que es fa coincidint amb la celebració de la Festa Major de la ciutat, serà novament a l’auditori Marc Grau del parc del Mil·lenni.

Jethro Tull és un grup anglès de rock que es va formar el 1967. Les seves senyes d’identitat musicals són el personal estil vocal i la flauta solista del seu líder Ian Anderson. Als seus inicis feien Rythm&Blues amb un toc d’experimentació, incorporant amb els anys elements del folklore musical de les illes britàniques o del jazz; així com ajudant a crear, amb l’àlbum Aqualung, les bases del hard rock. Les seues influències eclèctiques, la variada instrumentació, les seues elaborades lletres o el treball conceptual dels seus àlbum els han portat a ser etiquetats sovint com a grup de rock progressiu.

Els fans incondicionals de la banda es trobaran les 14 hores, quan es farà la concentració de Tullianos a l’Hotel Flora Parc, de Castelldefels (Avinguda de la Constitució, 44). Moment de retrobament dels Tullianos arribats de qualsevol punt d’Espanya i amb els convidats.

A les 15 hores es farà un dinar de germanor al restaurant de l’Hotel Flora Parc.

A partir de les 19 hores, a l’Auditori Marc Grau, de Gavà, tindran lloc els concerts, sorteigs i resta d’actes.

Programació

19 hores: Presentació i benvinguda.

19:10hores: Cristóbal Vergara. Versions acústiques de Jethro.

19:30 hores: Paco & Josing. Més versions de Jethro a càrrec dels nostres socis.

19:50 hores: Peña Colada. El blego de l’escola Big Band, amb alguns clàssics del rock

20:20 hores: Still Got The Band. Grup de versions de Gary Moore.

21:25 hores: Dani Flaco & Pepo López. Concert d’aquest gran rocker i cantautor.

22:45 hores: Sorteig. Material de Jethro Tull: discos, dvd’s, fotos, autògrafs…

23:00 hores: Jethro Sud: clàssics de Tull amb aquesta magnífica banda de Sevilla.

Segons el president dels Tullianos de Gavà, Albert Villanueva, “a més de gaudir de la musica, la va convèncer esdevé una bona excusa per trobar-ens amb la gent d’arreu del país. Som un grup d’amics i passem un dia de germanor”.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here