Amb un pressupost municipal de més de 100.000 euros, la Festa Major proposa actes de tots els formats i per a tots els públics amb la destacada participació de les entitats de la vila que cada any organitzen les seves activitats

L’alcalde Eduard Rivas ha felicitat i ha desitjat a través de Ràdio Esparreguera una molt bona Festa Major a la ciutadania de la vila, i ha afegit que “la Festa Major s’ha de viure amb respecte i amb seny, i m’agradaria demanar el rebuig a qualsevol actitud i conducta de contingut sexista que es pogués produir”.

Per la seva banda, el regidor d’Entitats, Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Esparreguera, Emmanuel Ortí, ha agraït en declaracions a l’emissora municipal la participació i la implicació de les entitats de la vila, a qui ha titllat com a “l’ànima de la Festa Major”.

Entre les novetats d’enguany, el regidor ha destacat la transformació del tradicional pregó d’avui a 2/4 de 9 del vespre a la plaça del Centre en un espectacle amb el mag esparreguerí Shado, així com la inauguració demà divendres de la Tómbola benèfica, organitzada pel Col·lectiu 3E amb la col·laboració dels comerços i empreses de la vila.

Ortí també ha valorat la possibilitat durant aquesta Festa Major de visitar l’antiga campana de les hores del Campanar d’Esparreguera, l’Eulària, així com el canvi de dia del concert infantil que s’avança a divendres o la recuperació de l’espectacle de teatre de Festa Major a La Passió amb l’obra “La Sala de Ball” i que compta amb la important participació de la Banda de Música d’Esparreguera que enguany no celebrarà el seu tradicional concert de divendres al vespre a la plaça del Centre.

Una altra de les novetats és la finalització de la cercavila infantil de dilluns a la tarda a la plaça de la Pagesia, on a continuació se celebrarà la cinquena edició de la Coixinada de l’Esplai La Lluna. També ofereix un ampli ventall de novetats els tres actes de La Llagastada, amb l’estrena d’una altra cançó, de nous personatges i d’un concurs de fotografia, i que se celebren divendres, dissabte i diumenge.

Finalment, el regidor d’Entitats, Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Esparreguera, Emmanuel Ortí, ha demanat que la gent visqui amb passió i alegria la Festa Major d’Estiu, però també amb moderació, civisme i sentit comú, i que cal seguir les recomanacions que recull el programa oficial d’actes.

Font: Ajuntament d’Esparreguera

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here