Del 20 al 25 de juliol Begues celebra la seva Festa Major. Els seus carrers estaran replets d’activitats per a totes les edats que s’allargaran fins a finals de mes. El tret de sortida el donarà divendres a les vuit del vespre l’actor Toni Albà, encarregat de pronunciar el pregó per segon any consecutiu, que a més, interpretarà l’obra “Brots” AL Teatre el Goula el mateix dia a les 22:00.

La Festa Major de Begues, però, s’inicia, com sempre, amb les penyes, que des d’avui dijous fins el dia 22 seran els encarregats de fer el tradicional sopar, el concert jove i allargar totes les nits.

També hi haurà moltes activitats destinades als més petits. Tindran des d’atraccions com un tobogan aquàtic fins a passejades amb cavalls, festes de l’aigua i cotxes caminadors.

El dissabte dia 22 hi haurà les tradicionals sardanes al passeig de l’Església i el correfoc de la Cucafera i dels diables i timbalers de Begues. Diumenge els protagonistes seran els gegant Martí, els gegants i capgrossos de Begues i molts altres convidats que a les 10h faran el cercavila després d’un bon esmorzar.

Tot i que el cap de setmana s’acabi, la festa segueix, i dilluns a la nit hi haurà un bany nocturn a la piscina municipal i la projecció d’una pel·lícula sota les estrelles i dimarts al vespre es durà a terme el Festival Holi en el que tothom acabarà d’un color diferent.

Per tancar aquesta Festa Major es farà una arrosada popular i una cantada d’havaneres amb el grup Peix fregit, rom i focs d’artifici.

Si no us voleu perdre cap dels actes d’aquesta Festa Major consulteu-ne el programa aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here