El cap de setmana del 21 i 22 de juliol tornen a Collbató el festival Gong i Inspira Montserrat plens d’activitats per al cos i l’ànima en sintonia amb la natura.

El festival Gong es celebra al immillorable indret de les Coves de Montserrat. És un festival destinat a les noves sonoritats en el que els espectacles que s’hi duen a terme son una unió entre música i esperit.

Dissabte a les 21 a la Sala de la Catedral de les Coves actuació d’Airun
Dissabte a les 23 a la terrassa del Gong  actuació de Sarva Mangalam.
Diumenge a les 21 a la Sala de la Catedral de les Coves actuació de Nur Camerata i Cia. Un sol traç.
Diumenge a les 23 a la terrassa del Gong actuació de Ferran Palau.

A més d’espectacles, la terrassa del Gong comptarà amb el deliciós servei del restaurant Happy Foods Eco, especialistes en foodtrucks i en productes biològics que els van dur a guanyar el concurs de TV3 Joc de Cartes.

Els concerts de la terrassa del Gong son gratuïts per als empadronats a Collbató.

Si voleu gaudir d’aquest festival en un lloc idíl·lic sense perdre’n cap detall consulteu el seu programa a la web del festival.

Per altra banda, l’Inspira Montserrat, ofereix activitats per a viure en sintonia amb la natura. Hi haurà xerrades i tallers, com per exemple de sucs naturals i hàbits saludables.

Dissabte a les 14 al Casal de Cultura es celebrarà un dinar d’arròs vegetarià cuinat amb l’energia del sol. (Els tiquets estan disponibles a la Biblioteca municipal)

Si ets un amant de la natura i no vols perdre’t cap detall consulta el programa complet aquí.

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here