Vacances a prop de casa? Aquí també pots tenir-ho tot. Aquest estiu fes turisme al Baix Llobregat! Propostes divertides, apassionants i amb bon gust per a tota la família al costat de casa: dimarts d’activitats d’esport i natura, dijous gastronòmics de productes tradicionals de la comarca i dissabtes d’oci i desconnexió amb activitats diferents i originals. No us en perdeu cap i gaudiu d’unes vacances Km 0!

DISSABTE D’OCI I DESCONNEXIÓ
Nits d’estiu entre palmeres a Castelldefels 

Les Nits dEstiu entre Palmeres de Castelldefels és un festival que, impulsat per lAjuntament, centra la seva programació en actuacions de música en directe a la plaça de les Palmeres.

Tots els divendres i dissabtes dagost diferents grups de música tocaran en un espai idíl·lic; el dissabte 4 Fran Palomo afrojazz quintet, el divendres 17 La Folie, guanyadors del premi Enderrock per millor Disc Revelació, el divendres 24 dagost Suákata de ritmes caribenys i el divendres 31 Soul Titoos una jove banda de soul barcelonina.

El Fran Palomo afrojazz quintet, és un percussionista i compositor català que presenta el seu darrer treball Black Way. Un àlbum que barreja el jazz contemporani dinfluències americanes amb la música afrocubana. A més, comptarà amb la presència de grans quatre músics amb una gran carrera musical.

A més de gaudir de concerts entre palmeres, a Castelldefels també podeu aprofitar per anar a la platja de més de 18 km entre el delta del Riu Llobregat i el massís calcari del Garraf, perfecte per passar un dissabte en família. Castelldefels també té accés directe al Parc del Garraf amb possibilitat de fer excursions i veure les coves i els avencs característics de la zona. O visitar el Castell de Castelldefels, declarat bé cultural dinterès nacional.

Consulteu aquí el programa de les Nits entre palmeres!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here