El Ple Municipal aprova la convocatòria d’un procés participatiu que permetrà a la ciutadania escollir la ubicació de l’espai

“Els fets del primer d’octubre de 2017 i les seves repercussions posteriors van trasbalsar la societat catalana i són motiu de preocupació i angoixa, encara avui, per una part important de la ciutadania beguetana”.

Així explica el govern de la localitat baixllobregatina la motivació que ha portat el govern municipal a “fer visible el seu compromís amb la defensa de les llibertats democràtiques que va suposar el referèndum de l’1 d’octubre”. Una aposta que se suma a les demandes expressades per algunes entitats del poble i molts ciutadans i ciutadanes que reclamen un reconeixement als fets d’aquell dia.

En resposta a aquestes voluntats, el municipi dedicarà una plaça a l’U d’Octubre de 2017.

El Ple Municipal de juliol va aprovar l’obertura d’un procés participatiu al setembre que servirà perquè la ciutadania pugui escollir si aquest nom l’ha de rebre l’espai situat a les portes de l’Ajuntament (popularment coneguda com ‘plaça de l’Ajuntament’, tot i que no es tracta d’un nom regulat oficialment) o el front d’accés al Centre Cívic El Roure.

La proposta va rebre els vots a favor dels grups municipals del PDeCAT, GdB, TxB i ERC (9) i els vots en contra d’EB-ICV i PP (4).

Font: Ajuntament de Begues

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here