Del 14 al 16 d’agost, Martorell es vesteix de festa o, més ben dit, de festes. I és que una de les característiques principals d’aquests tres dies serà la diversitat d’activitats per a tots els públics. Prop d’una trentena d’activitats s’englobaran dins la Festa Salada, la Festa Petarda; la Festa Vermut; la Festa del Color; la Festa Grossa; la Festa Infantil i la Festa Fotre.

Quant als concerts, l’actuació de la històrica banda Tequila serà un dels moments més especials al carrer de Josep Vilar de Martorell ja que a dia d’avui és l’únic concert que la popular formació de rock argentino-hispana oferirà a Catalunya dins la seva gira ‘Adiós tequila Tour’. També pujaran a l’escenari bandes per a un públic més jove, com Roba estesa o Lágrimas de sangre.

El públic podrà xalar amb el ‘Sing along Grease’ -projecció de la mítica pel·lícula en format karaoke i animació amb el públic- com a una de les principals novetats, i de nou, el Holi Festival posarà la nota de color, tot i que canviarà d’escenari i es traslladarà a la plaça de les Cultures. La Festa Petarda anirà a càrrec del muntatge ‘Churros con chocolate’ de la Sala Apolo barcelonina. Abans, l’humorista del Polònia de TV3 Judit Martín haurà fet el pregó des del balcó de l’Ajuntament en una festa que també tindrà tradició amb l’actuació de les colles de cultura popular i el Cercanit.

Sergi Corral, regidor de Cultura de l’Ajuntament, desgrana en la següent entrevista concedida a Ràdio Martorell les línies mestres de tres dies de festa al cor de l’estiu.

Programació de la Festa Major de Martorell 2018

Font: Ajuntament de Martorell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here