Vacances a prop de casa? Aquí també pots tenir-ho tot. Aquest estiu fes turisme al Baix Llobregat! Propostes divertides, apassionants i amb bon gust per a tota la família al costat de casa: dimarts d’activitats d’esport i natura, dijous gastronòmics de productes tradicionals de la comarca i dissabtes d’oci i desconnexió amb activitats diferents i originals. No us en perdeu cap i gaudiu d’unes vacances Km 0!

Dimarts d’esport i natura

Els aiguamolls de Molins de Rei 

Caminar pels aiguamolls de Molins de Rei és un pla ideal per a tota la família. Ocupen una superfície d’unes 6 hactàrees i son la làmina d’aigua dolça més gran del Baix Llobregat. És una zona humida i natural que millora la biodiversitat de la comarca, a més, en permet un ús públic i educatiu de gran importància.

Al voltant de la llacuna d’aigua dolça hi ha una rica varietat de vegetació de ribera, espècies arbòries com el vern, el salze i el tamariu i nius de moltes espècies d’ocells.

És ideal per a fer una excursió curta, descobrir l’entorn, i explorar les espècies que allà hi creixen. S’hi pot anar a peu i en bicicleta.

Després de l’excursió, es pot anar a la població de Molins de Rei, on es pot visitar el Castellciuró, un castell del segle X-XII situat al camí de Snta Creu d’Olorda, d’estil romànic declarat bé cultural d’interès nacional. O bé, anar al Mercat Municipal d’estil neobarroc o a Can Tintorer, una masia del S. XVI-XVII, convertida en restaurant.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here