Com cada any a aquestes alçades, a Castelldefels ja s’ensuma l’aroma de la festa local, que arrencarà el dia 11 d’agost i finalitzarà el 15, amb tot un catàleg d’activitats i iniciatives pensades per gaudir en família i destinades a tots els públics, locals o vinguts de fora

La festa, novament, proposa combinar tradicions populars catalanes, com les diades castelleres, correfocs, batucades o sardanes, amb propostes amb gran acollida en les últimes edicions de la celebració com la festa holi, el derbi entre la UE Castelldefels i la UD Vista Alegre, la cantada d’havaneres o els concerts musicals nocturns.

El Pregó de Festa Major es pronunciarà aquest dissabte 11 d’agost, i correrà a càrrec de de la professora i escriptora Amparo Tomé. (11 d’agost 20.30 h – des del balcó de l’Ajuntament). Llicenciada en filologia anglesa per la Universitat de Salamanca, diplomada i màster en Psicologia i Sociologia de l’Educació per l’Institut d’Educació de la Universitat de Londres. Va ser professora de Sociologia de l’Educació en la Universitat Autònoma de Barcelona. La seva activitat investigadora en la Universitat s’ha centrat en temes de gènere i educació. Ha dirigit el Programa d’Educació en Valors de l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona i ha treballat com a assessora en temes de coeducació per a diversos governs autonòmics. Ha publicat nombrosos materials didàctics.

La Festa Major presenta com a propostes destacades els concerts de Mala Vida (12 d’agost 23.30h – Parc de la Muntanyeta) i Els Catarres (14 d’agost 23.30h – Plaça de l’Església), els Focs Artificials a la platja (15 d’agost 23 h – carrer 13-carrer 15), o una nova edició del Holi Dolly Festival (la festa holi), després de l’èxit de l’any passat (13 d’agost 19 h – Parc de la Muntanyeta). El fi de festa el posarà el concert de The Chanclettes (15 d’agost – Plaça de l’Església)

+ INFO: Programació completa de Festa Major 2018

Nomad Festival, mercat, foodtrucks i concerts

La Festa Major integra com a principal novetat d’aquest any el Nomad Festival, una proposta que es desenvolupa de l’11 al 15 d’agost als jardins del Castell i que integra música, moda, disseny,  jocs, tallers, teatre… El Nomad Festival és un esdeveniment itinerant que fusiona diferents disciplines culturals per a tota la família en un mateix espai a l’aire lliure. L’espai estarà obert durant tots els dies de Festa Major de 17 a 2 hores.

Durant tots els dies, de 17 a 23 hores, el festival ofereix per als més petits diverses activitats: patins elèctrics, taller de circ, equilibris i malabars, taller de pinta-cares i tatoos, taller de quadres de sorra…

Diferents foodtrucks oferiran menjars del món. Receptes de països llunyans i de terres de ben a prop. Opcions per a tots els gustos amb innovadores propostes d’streetfood.  D’altra banda, un mercat oferirà disseny i moda de marques locals, productes originals i cuidats.

El festival proposa un variat ventall de concerts i espectacles entre els que destaca el concert de Big Mamma (11 d’agost – Jardins del Castell)

+ INFO: Programació completa del Nomad Festival

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here