Vacances a prop de casa? Aquí també pots tenir-ho tot. Aquest estiu fes turisme al Baix Llobregat! Propostes divertides, apassionants i amb bon gust per a tota la família al costat de casa: dimarts d’activitats d’esport i natura, dijous gastronòmics de productes tradicionals de la comarca i dissabtes d’oci i desconnexió amb activitats diferents i originals. No us en perdeu cap i gaudiu d’unes vacances Km 0!

DIMARTS DE NATURA

Circuit d’aventura a Catalunya en miniatura

Avui marxem fins a Torrelles per a descobrir una experiència fantàstica per a descobrir el bosc d’una manera ben original. Més de 66 activitats diferents repartides en 4 circuits de diferents nivells de dificultat per a tota la família per sobre de Catalunya en miniatura.

Un circuit infantil per a nens de 4 a 7 anys, un circuit mitjà per a nens de més de 1,20m, un circuit extrem per a nens de més de 8 anys i una Tirolina amb un tiratge de 150 metres de cable son totes les activitats que es poden realitzar. A més, Catalunya en miniatura compta amb una exposició de maquetes a escala 1:25 de tots els monuments més representatius de les terres catalanes.

A més a més, a part de gaudir de les maquetes, i d’escalar pins i deixar-se anar entre tirolines, el parc també compta amb una zona de pícnic, bar, restaurant, tren, amfiteatre i un parc infantil, fins i tot, existeix la opció de celebrar-hi l’aniversari.

Torrelles de Llobregat, està situada entre valls de pinedes ple de “vinyes” de cireres. El poble compta amb ravals històrics i tres grans urbanitzacions. És un indret perfecte per a sortir a fer excursions i si hi aneu el primer cap de setmana de juny se celebra la Festa de la Cirera.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here