L’estiu és la millor època de l’any per summergir-se a la lectura. Aquí us deixem cinc llibres ideals per a llegir dins la piscina o a la vora de la platja; de més llargs, de més curts, d’intriga, introspectius o que expliquen l’origen de tot. Atreviu-vos a descobrir el que més us agradi!

Les filles del capità, Maria Dueñas 

Nova York, 1936. La petita casa de menjars El Capità arranca en un dels enclavament de la colònia espanyola que resideix a la ciutat. La mort accidental del seu amo, Emilio Arenas, obliga a les seves filles de vint anys a agafar les regnes del negoci mentre els tribunals resolen el cobrament d’una prometedora indemnització. Abatudes i acusades per la urgent necessitat de sobreviure Victoria, Mona y Luz, s’obriran pas entre els gratacels per a convertir en realitat el seu somni.

La desaparició de l’Stephanie Mailer, Joël Dicker 

La nit del 30 de juliol de 1994, Orphea assisteix a l’obertura del seu festival de teatre, però… el seu alcalde fa tard Mentrestant, un home en busca de la seva dona, troba el cadàver de l’alcalde juntament al de tota la seva família, i a més, el de la seva dona. Dos detectius brillants resolen el cas, però 20 anys després, una periodista, l’Stephanie Mailer, els assegura que van equivocar-se de culpable. Dos dies després, desapareix. Un thriller, apassionant que no us deixarà aclucar l’ull.

La dona a la finestra, A.J.Finn

Una dona sola i vulnerable, reclusa a casa seva, veu, des de la finestra una cosa que no hauria d’haver vist. Però ningú la creu. Una novel·la poderosa i recargolada amb una protagonista intensa i real. un altre thriller, aquest cop psicològic, en el que es crea una atmosfera tensa i apassionant. Tortuosa, estremidora, original i emocional de la qual ja se n’ha començat una adaptació a la gran pantalla.

Origen, Dan Brown 

Torna Dan Brown per explicar l’origen de la humanitat. Robert Langdon, professor de simbologia i iconografia religiosa de la Universitat de Harvard, va al Museu Guggenheim de Bilbao per assistir a un transcendental anunci que “canviarà la faç de la terra per sempre” L’amfitrió de la vetllada és Edmond Kirsch, un jove multimilionari de qui els invents teconològics i les audaces prediccions han convertit en una figura de gran renom mundial. Kirsch, un dels alumnes més brillants de Langdon uns anys enrere, es disposa a desvetllar un extraordinari descobriment que donarà la resposta a les dos preguntes que han obsessionat a la humanitat des del principi dels seus temps.

Ara, només us queda començ

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here