Els dies 22 i 23 de setembre des de la regidoria de cultura de Martorell s’organitza la segona edició del Divers a Cal Nicolau, un festival poètic per a tota la família.

En aquesta edició es proposa poesia per als més joves, poesia urbana, una ruta literària de Francesc Pujols i la commemoració del naixement de Federico García Lorca.

Sergi Corral, regidor de Cultura, Museus i Patrimoni de l’Ajuntament de Martorell, ha explicat que Divers te la intenció “d’apropar el món de la poesia al gran públic i al públic mitjà, amb propostes tant locals com d’autors d’arreu, i des de la poesia més clàssica a l’avantguarda”

Dissabte 22 a les 12:00 h la poetessa Martina Escoda proposarà un recital màgic acompanyada pel guitarra Francesc bombí juntament amb Clara Esteve i Montserrat Franco, guanyadores del darrer Premi Vila de Martorell. A les 18:00h s’inaugurarà l’exposició “Aplicacions i xarxes socials” de Laura Sánchez, vigent guanyadora del premi de poesia visual del Premi Vila de la localitat, i a les 18:30h es durà a terme el recital “Viaje a Garcia Lorca” per a commemorar els 120 anys del naixement del poeta andalús. A les 19:30h s’iniciala part del festival per a joves, amb el recital d’Oriol Sauleda i Maria Sevilla, on es combinaran poesia i imatges.

Diumenge 23 s’iniciarà amb la ruta literària de Francesc Pujols, que consistirà en un recorregut pels llocs on va viure el filòsof, des de la plaça de l’Església, passant pel Círcol i arribant a la seu de la Fundació. Cal inscripció prèvia per assistir-hi, abans del dia 20 de setembre. A la tarda, a les 18:30h, Ricard Garcia, Sònia Moll i Jordi Llavina, realitzaran una autodescoberta personal que finalitzarà amb un recital àgil i dinàmic de poesia urbana per part de Daniel Orviz i Crisal, una barreja entre paraula i escena.

Aquí en teniu el programa complet. 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here