Del 7 al 11 de setembre torna la Festa Major d’Estiu de Viladecans, una de les celebracions més esperades de l’any. Arriba carregada d’activitats per a tots els públics on es barregen la tradició i la innovació.

La festa major arrenca el divendres dia 7 a les 20:00h amb el pregó que comptarà amb la participació del Mamut, que necessitarà que tothom l’espavili per a poder començar la gresca. A les 22:00h tindrà lloc el Piromusical, una de les activitats més importants de les festes; una barreja de pólvora, color i petards que fan un espectacle al cel i al llac. A continuació, hi haurà concert amb l’orquestra Cimarrón i Dj’s fins ben entrada la matinada.

El dissabte 8 serà el dia per als mes petits, al matí amb la Festa d’Aigües i a la tarda amb la Festa Major Xica al Parx de Can Xic. A la nit tindrà lloc el Concert Jove amb la participació de Broem, Bely Basarte i El Niño de la Hipoteca. A més, als jardins de Magdalena Modolell actuaran els locals Blackswans amb el seu rock clàssic.

El diumenge 9 els grallers despertaran a tothom amb les seves gralles a les 9 del matí, i els gegants els seguiran amb la trobada gegantera on els principals protagonistes seran el Josep i la Paquita. Tot seguit, serà el torn dels fluorescents, els Castellers de Viladecans, que aquest any venen acompanyats pels Castellers de Terrasa i la Colla Jove Xiquets de Vilafranca. A la nit, arriba el foc al Barri Antic; els Diables de Viladecans celebren els seus 35 anys de pólvora, acompanyats del Mamut i d’altres bèsties i dimonis. I per acabar la festa, Hotel Cochambre farà que tothom s’aixequi de la cadira per ballar!

El dilluns 10 torna el Festival Rudecans, en aquesta novena edició hi participen Sittar Green, Vadebó, El Diluvi i Dj Sendo. I al parc del Torrent Ballester el rock andalús d’Alameda i Triana envairan l’ambient, a la vegada que Judit Nedderman ho farà als jardins de Magdalena Modolell.

Per tenir el programa complet feu click aquí.

Imatge: viladecans.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here