Ramon Mirabet, en un comunicat a les xarxes socials, ha fet públic que deixa temporalment els escenaris per centrar-se en la preparació del seu nou disc. El concert del dia 5 d’octubre a Sant Cugat serà l’últim de la gira que va iniciar el passat mes d’abril. A partir de llavors, començarà la gravació del seu últim treball del qual ja n’havia publicat quatre temes; Midsummer night, Man next door, Just so real i Magic.

El cantant santfeliuenc va publicar el seu primer disc, Happy days, l’any 2013 i des de llavors la seva carrera musical no s’ha aturat. L’any 2016, la publicació de Home is where the heart is i la seva participació a l’anunci d’Estrella Damm, el van dur a recórrer un gran nombre de ciutats i pobles amb els seus concerts propers i la seva veu trencada.

Al comunicat, el músic explica que al gener va començar a treballar amb el seu tercer disc i que la seva idea era publicar-lo al abril o al maig, però que, finalment, no serà així. Ha assegurat que en els últims mesos li ha tocat viure moments difícils que el van “fer tocar fons i no vaig tenir forces d’acabar de composar i escriure les cançons que faltaven per acabar el disc” tot i així diu que després del concert a Sant Cugat “tornaré a l’estudi per acabar el disc i publicar-lo. Em sento amb la millor energia per fer-ho”

I com sempre diu “El viatge continua, i no ha fet més que començar”.  

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here