Invisibles narra en forma de fotografies musicals el procés migratori  sud-nord, intentant copsar l’essència emocional i vital de cadascun dels moments importants que el migrant subsaharià ha d’afrontar en tot aquest viatge.

La forta influència africana de la majoria d’estils musicals que coneixem, des del jazz  fins al “latin”, passant pel flamenc, ens dona joc per crear un repertori eclèctic, atractiu i variat.

Es tracta, doncs d’un projecte original que pretén visibilitzar les persones migrants i la seva problemàtica. Per a més  informació podeu consultar el seu web: www.invisiblesproject.com

La durada de l’espectacle és de 80 minuts i està interpretada per: Yolanda Sey (veu); Enric Puigdesens (baix elèctric); Joan Solana (piano); Joan Carles Marí (bateria); David Italiano (percussions); Marc Teclas (guitarra elèctrica, guitarra espanyola i veu);i Xavi López (saxos, flauta travessera i cors).

La entrada es de 12 euros, però hi ha altres preus que s’han modificat segons els diferents tipus de descomptes: Famílies monoparentals, joves menors de 25, joves de 26 a 29, descomptes per volum de compra d’espectacles…

Programació setembre/desembre 2018 al Teatre Plaza

Des del passat 30 de juliol, les entrades per a la temporada de tardor del Teatre Plaza ja estan a la venda. Entre els espectacles confirmats destaca la presència de l’actor Alberto San Juan, que el 18 de novembre porta a escena “Autoretrato de un joven capitalista español”, escrita, dirigida i interpretada per ell mateix.

Entre els muntatges i actuacions confirmades trobem el “Un cop l’any”, dirigida per Àngel Llàcer amb música de Manu Guix, i interpretada per Andrea Ros i David Verdaguer (5 d’octubre); Pel que fa les propostes musicals, destaquen els concerts de Viva Suecia (6 d’octubre) i Núria Graham (23 de novembre).

Cal recordar que s’han modificat els diferents tipus de descomptes. Famílies monoparentals, joves menors de 25, joves de 26 a 29, descomptes per volum de compra d’espectacles…

Consulta tota la programació a:

+ INFO: TeatrePlaza.org

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here