La competició presenta tres distàncies: Supersprint, Sprint i Olímpica

Gavà celebra aquest diumenge la Triatló, un clàssic del calendari nacional i una de les cites més multitudinàries del circuit Santander Triathlon Sèries, que ofereix una gira de triatlons per nou ciutats espanyoles.

La competició presenta tres distàncies: Supersprint, Sprint i Olímpica. La primera inclou 350 metres nadant, 13km de tornada amb bici i 2,5km de carrera a peu. La modalitat Sprint inclourà també una ronda de cada categoria però ampliant les distàncies: 750m de natació, 20km de bici i 5km de carrera a peu.

La prova ofereix la modalitat Olímpica, en la qual hauran de fer un tram de 1.500 metres nedant per la platja de Gavà, pedalear durant 40km en dues voltes i córrer durant 10km més.

Els assistents podran, a més, participar en qualsevol de les seves modalitats, sigui per parella, individual o per relleus. En el cas de voler fer-ho acompanyats, els dos participants hauran de realitzar el triatló íntegre en parella i en cada pas de control es registrarà que romanguin així en tot moment.

En cas de participar per relleus, un equip de 2 o 3 participants realitzarà el triatló sencer per relleus. És a dir, que si està format per 3 integrants, un haurà de nedar, l’altre anar amb bici i l’altre córrer, entrant els tres junts a meta. De la mateixa forma, si està format per només 2 participants, un haurà de realitzar dos segments.

La línia de sortida se situarà a l’avinguda del Mar de Gavà Mar i, a partir de les 7 hores, es convoca als participants. La sortida del Triatló Olímpic serà a les 8 hores, mentre que el Triatló Sprint partirà les 9.15 hores i el SuperSprint a les 9.50 hores. Val a dir, que amb motiu de la cursa hi haurà diverses afectacions de trànsit.

A les 12 hores, al Centre de Serveis Gavà Mar, es lliuraran els premis amb medalles per als tres primers classificats de cada categoria, que inclouran femení i masculí per a cada modalitat –Individual, Parelles i relleus- i distància.

A més, es lliurarà la Copa Santander al club que aconsegueixi reunir més triatletas a la línia de sortida. El guanyador rebrà dues inscripcions gratuïtes, un trofeu commemoratiu i un obsequi.

Compromís amb l’ELA

Aquest any, l’organització del Triatló ofereix als participants la possibilitat de col·laborar amb una causa solidària i contribuir en la recerca de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) realitzant un donatiu en realitzar la inscripció al triatló. La competició dóna, a més, l’oportunitat de col·laborar amb la causa encara que no es vagi a córrer la carrera, adquirint el “Dorsal 0”.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here