El 21, 22 i 23 de setembre Vallirana es vestirà de Festa Major per celebrar la diada de Sant Mateu. Una festa major per a tots els públics, tots els gustos i totes les aficions on es barregen actes esportius, culturals, festius, tradicionals i firals.

El tret de sortida de festa major serà la missa per a celebrar la diada de Sant Mateu el divendres 21 al matí, seguit d’un cercavila que sortirà des de l’església. A la nit, hi haurà un sopar popular i ball amb l’orquestra Aquàrium. A l’espai Cívic Les Sedes tornarà el Tocagresca on hi punxaran dj’s locals. I pels mes agosarats, a les cinc del matí se celebrarà el 6è Correcérvols i xaranga organitzat pels Diables Banyuts de Vallirana.

Dissabte 22 és el dia de la YIM-YAM “La batalla per Vallirana” on haureu de decidir si sou grocs o negres. Al Parc Central s’hi duran a terme des d’exhibicions de patinatge fins a una sessió oberta d’arts marcials. I quan es faci fosc, apareixeran els diables al correfoc, on, a més de les colles de Vallirana, hi participaran altres colles del Baix Llobregat. A les 22:30h tindrà lloc el Concert i el Ball de Festa Major a més de la Nit Jove amb el Tour 40 PRINCIPALES. 

Diumenge a les 8 en punt el matí hi haurà la tradicional matinada de grallers, la 16a Pedalada BTT i el mercat de segona mà i d’intercanvi. A les 11:30 hi haurà el gran cercavila popular de Festa Major amb la participació de moltes colles convidades que faran gaudir a grans i petits. L’espectacle pirotècnic “Dicharafuego” posarà punt i final a tres dies de gresca i diversió.

La Festa Major de Vallirana pretén ser un espai lliure d’agressions sexistes, i per tant, des de l’ajuntament s’ha elaborat un protocol per a que les festes es desenvolupin en un ambient de respecte i llibertat.

Si voleu consultar el programa complet feu click aquí.

Si voleu consultar el protocol per unes festes lliures d’agressions sexistes feu click aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here