Aquest cap de setmana arriba a Martorell la segona edició del festival Divers a Cal Nicolau. Un festival on la poesia és la protagonista i va dirigida per a tots els públics, des dels més petits als més grans. A més dels recitals es durà a terme una ruta literària de Francesc Pujols i la commemoració del naixement de Federico García Lorca.

Aquesta edició el programa és molt més variat, i el primer acte tindrà lloc el dissabte a les 12:00h amb un recital de la poeta Martina Escoda. La commemoració dels 120 del naixement de Federico Garcia Lorca tindrà lloc el mateix dissabte a les 18:30h i després s’iniciarà la part del festival per als més joves.

La ruta literària se celebrarà el diumenge al matí i el festival finalitzarà amb un darrer recital a càrrec de Ricard Garcia, Sónia Moll i Jordi Llavina.

Com escrivia el mateix Lorca; Poesía es la unión de dos palabras que uno nunca supuso que pudieran juntarse y que forman algo así como un misterio.

Feu clic aquí per veure el programa complet i gaudiu del misteri.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here