Operación Triunfo, el talent show en el que un grup de joves aprenen a cantar amb la intenció de triomfar al món de la música, va arrencar ahir la segona edició de la nova etapa que va reprendre’s l’any passat 10 anys després d’emetre’s per primera vegada. Seguint amb el mateix format però amb algunes novetats, una nova tongada de concursants lluitaran per aconseguir convertir-se en cantants professionals (i per emportar-se els 100.000 euros de premi)

El Baix Llobregat va ser uns dels protagonistes de la passada edició, que va comptar amb la participació de Nerea Rodríguez, de Gavà, Alfred Garcia, del Prat i Aitana Ocaña de Sant Climent de Llobregat. A més de ser un dels protagonistes, els participants del Baix Llobregat van quedar en molt bones posicions; segona en el cas dAitana i quarta en el cas dAlfred, que va tenir també la sort danar a Eurovisió.

En aquesta nova edició, Carlos Right els hi agafa el relleu. Un noi rialler de vint-i-cinc anys dEsplugues de Llobregat que ha cursat el grau de Publicitat i Relacions Públiques a més dun curs de Màrqueting digital. Toca la guitarra i el piano i li agrada composar. Explica que els seus cantants preferits son Bruno Mars, Michael Jackson, James Arthur i Ed Sheeran.

Lentrada de Right a lacadèmia dOperación Triunfo ha estat, però, una mica peculiar. Lespluguenc no formava part dels 18 concursants elegits per a participar a la gala zero que va celebrar-se ahir a la nit, si més no, va donar-se un fet que no s’havia donat en cap de les edicions del programa: un dels concursants escollits va renunciar a la seva plaça per a seguir amb la seva carrera de medicina, cosa que va provocar que Carlos Right entrés com a divuitè candidat.

A la gala zero, va cantar la cançó Cómo mirarte” de Sebastian Yatra, tot i així, no va convèncer al jurat, que aquesta edició compta amb la participació dAna Torroja. El fet que quedés en dubte va provocar que fos el públic que hagués de votar-lo juntament amb dos dels seus companys. Right va ser el més votat dels tres candidats amb un 47% dels vots i Roberto Leal, que torna a presentar el programa, va poder dir-li la ja coneguda frase Cruza la pasarela

El concursant baixllobregatí cantarà a la pròxima gala de dimecres 27 de setembre amb Miki Nuñez, un jove de Terrassa, la cançó El ataque de las chicas cocodrilo” dels coneguts Hombres G! Els hi desitgem molta sort!

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here