L’artista afincat al Baix Llobregat, treballava en un local a Viladecans des de feia molts anys, i aquest estiu ha decidit traslladar-se a una nau al sector de Gavà Park

El motiu d’aquest canvi explicat per el propi Quinn: “Portàvem 10 anys buscant lloc en aquesta zona i per fi hem trobat l’idíl·lic, pel meu treball necessitava un lloc amb molta altura però també havia de ser una zona de prestigi perquè tinc clients molt importants arreu del món que venen a visitar-me, i era molt difícil trobar precisament això, un lloc gran però també de prestigi”.

Quinn ha aprofundit en aquesta idea destacant que “en el meu taller és on jo desenvolupo la meva activitat escultòrica, i necessitava un espai més gran perquè ara estic fent escultures de 5, 10 i 15 metres, i això on jo estava abans no ho podia fer”. L’escultor també ha assegurat que buscava “un altre entorn més bonic i més professional”.

Lorenzo Quinn és el cinquè fill que va tenir l’actor Anthony Quinn. Tot i que va tenir una breu carrera com actor, aquesta professió no li agradava i va decidir concentrar-se en la seva passió: l’escultura. Al seu taller a Gavà és on Quinn crearà les seves escultures originals, algunes en plastilina i d’altres en fang o en guix. D’aquí es trauran els motlles que després, en una fosa a Valls, es convertiran en escultures de bronze. Tot i que l’escultor ja hi treballa en el seu nou taller a Gavà, ell i el seu equip estan preparant una inauguració oficial que en principi es produirà el proper mes de gener de 2019.

Font: Ajuntament de Gavà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here