Aquest dimarts se celebrarà al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell la presentació de la 1a edició de l”Accelera Martorell: Solucions innovadores de la indústria 4.0 en el sector de l’automoció’. Aquest programa és una preacceleradora d’emprenedoria, especialitzada en el sector de l’automoció. És a dir, un programa formatiu de 250 hores gratuït i especialitzat, dirigit a 20 persones, per estimular l’emprenedoria d’empreses que volen créixer a través de la innovació i la tecnologia.

La presentació de l”Accelera Martorell’ es farà al Molí Fariner el dimarts 2 d’octubre a partir de les 17.00h. Hi intervindran l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa; el director del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, Pere Condom, i el director general del Col·legi/Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya, Pere Homs.

El regidor de Promoció Econòmica, Lluís Amat, donarà la benvinguda als assistents i a les 18.00h començarà la primera sessió del curs, amb la presentació a càrrec de la tècnica Carme Moles, i amb la intervenció de la directora gerent del Consorci de Formació Professional d’Automoció (CFPA), Maria Teresa Casanovas, i del president del Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC), Josep Mª Vall.

Què és l”Accelera Martorell’?

El projecte l’impulsen l’Ajuntament de Martorell i el Consorci de Formació Professional d’Automoció, i compta amb la col·laboració del Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya (CIAC). S’emmarca en el programa PRIMER de Preacceleració, i vol estimular una emprenedoria d’empreses que volen créixer basant-se en la innovació i la tecnologia.

Constarà de 250 hores de formació des d’aquest octubre, desgranades en 105 hores de formació tecnològica especialitzada i 45 de formació empresarial, i 100 hores de tutories amb mentors. S’adreça a 20 participants que tinguin el perfil de titulats en Cicles Formatius de Grau Superior d’Electromecànica de Vehicles; titulats o estudiants de Graus Universitaris d’Enginyeria i professionals d’emrpeses i emprenedors interessats en el sector de l’automoció.

Durant el curs, els 20 participants formació especialitzada dins el sector de l’automoció per solucionar problemes a reptes de robòtica, sensòrica, fabricació additiva i Big data, i desenvoluparan la solució a un dels reptes seleccionats amb l’objectiu d’adquirir habilitats i coneixements necessaris per posar en marxa aquestes iniciatives empresarials. El millor projecte rebrà un premi econòmic i els projectes constituïts gaudiran d’1 any d’allotjament gratuït al Coworking Molí Empresa.

Font: Ajuntament de Martorell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here