La festa major ha donat el tret de sortida a la nova temporada d’arts escèniques al Prat després d’una temporada carregada d’èxits.

Els espais del Teatre Modern, el Teatre Kaddish, La Capsa, el Cèntric, els Centres Cívics i altres entitats culturals de la ciutat acolliran la nova temporada de setembre a febrer que ve plena d’espectacles per a tots els públics.

Aquesta nova temporada comptarà amb produccions amb renom dins l’escena teatral. El Teatre Modern acollirà La comédia de las mentiras, amb Pepón Nieto y María Barranco, el còmic Luís Piedrahita, Un tret al cap, amb Emma Vilarasau, o El preu amb Pere Arquillué i Ramon Madaula, entre d’altres. També acollirà clàssics com Èdip, amb Julio Manrique o una interpretació de poemes de León Felipe amb Hector Alterio.

Els dijous seran de risc, i es programen propostes més arriscades i contemporànies com; El pes del plom, que analitza el negoci de les armes, Gentry, que parla de la gentrificació, o l’emoció de la música a Pelucas en la niebla.

La Xarxa serà l’encarregada de programar els espectacles per als més petits i les famílies.

El Cèntric i la Capsa acolliran a músics com Cristina Rosevigne, al pianista Daniel Ligorio, i un homenatge a Pedrolo amb la participació del cantautor Cesk Freixas.

Opcions d’abonament

La temporada d’arts escèniques del prat ofereix un abonament MAXI o un abonament a tres obres a escollir. La inscripció als abonaments i la venda d’entrades podran fer-se a la recepció del Cèntric Espai Cultural o fent clic a aquest enllaç-

Si sou uns apassionats del teatre, de la música i de l’art feu clic aquí i consulteu tot el programa complet.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here