Hi haurà activitats organitzades en un dels espais emblemàtics per a l’observació d’aus, el Delta del Llobregat

Gavà celebra, aquest dissabte, el Dia Mundial dels Ocells, i en el marc de les activitats organitzades als Espais Naturals del Delta del Llobregat, els participants podran gaudir d’una visita guiada per l’Estany de la Murtra, l’observació de l’anellament científic d’ocells i l’alliberament de fauna autòctona. Una bona ocasió per observar i conèixer les diferents espècies d’aus que tenen aquí el seu hàbitat.

L’Estany de la Murtra és un espai natural de Gavà que forma part dels Espais Naturals del Delta del Llobregat, i gaudeix de la consideració de zona d’especial protecció per a les aus. En aquest sector hi podem trobar diversitat de vegetació típica de les zones humides com és el canyissar, el lliri groc i el bosc de ribera, així com també fauna com l’ànec collverd, la fotja i el cabusset, que nidifica en aquesta zona humida, i altres espècies com la tortuga de rierol.

L’Ajuntament de Gavà posa a disposició dels participants un autocar gratuït per a desplaçar-se fins a l’Estany de la Murtra. Inscripció gratuïta al telèfon 93 479 32 01. Sortida des de la plaça de Jaume Balmes a les 9.30 hores.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here