Del 4 d’octubre al 11 de novembre arriben les Primeres Jornades Gastronòmiques de Sant Joan Despí en les que el producte fresc del Parc Agrari serà l’ingredient principal a 13 restaurants de Sant Joan Despí, El prat, Sant Boi, Gavà, l’Hospitalet, Molins de Rei i Barcelona.

Rafa Peña, veí de Sant Joan Despí i xef del reconegut restaurant Gresca de Barcelona serà el padrí de les jornades i a més, hi participarà.

L’Ajuntament del municipi juntament amb l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) han organitzat aquesta activitat amb la finalitat de de poder degustar menús amb productes de proximitat i a mes, amb presentacions i elaboracions que estaran totes inspirades en l’arquitecte i escultor Josep Maria Jujol, un referent del modernisme català. Les jornades formen part de l’Any #Jujol140, que té la finalitat de difondre i donar a conèixer la figura del reconegut artista.

El Baix Llobregat està vivint un dels seus millors moments pel que fa a la gastronomia i al turisme per la seva oferta de cuina local i de temporada.

L’any #Jujol140

L’Any #Jujol140 va iniciar-se el passat juny i durarà fins al setembre del 2019. És una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Sant Joan Despí, municipi que té algunes de les joies arquitectòniques de l’autor.

Durant tot l’any tan a Sant Joan Despí com a altres municipis vinculats a l’autor organitzaran activitats culturals, lúdiques, comercials, turístiques, patrimonials, promocionals, socials i ciutadanes.

Font: AGT 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here