El nou model es fabrica exclusivament a la fàbrica del Baix Llobregat i “permet preveure un alt volum de producció per als propers anys”

La planta de Seat a Martorell ha iniciat la producció de l’Audi A1, segons ha informat aquest dilluns la companyia en un comunicat. El nou model es fabricarà exclusivament a la fàbrica de Seat i des de la planta del Baix Llobregat es distribuirà a tots els mercats en els quals es comercialitza. Seat ha assegurat que la producció de l’Audi A1 eleva el volum d’exportació de la planta de Martorell, que ja supera el 80%. D’altra banda, la companyia automobilística ha remarcat que aquesta incorporació, juntament amb anteriors llançaments de Seat, “permet preveure un alt volum de producció per als propers anys”. La producció de l’Audi A1 és la tercera incorporació de la planta de Martorell en els darrers 18 mesos i es fabricarà en dos torns.

A principis de 2017, la planta de Martorell va incorporar la fabricació de la cinquena generació del Seat Ibiza i uns mesos després la del nou Arona. Seat ha destacat que tenir la fabricació del nou model d’Audi A1 a Martorell és resultat de “l’èxit de producció” de l’Audi Q3, que va començar a mitjans de 2011. Des d’aleshores fins el passat mes de juliol s’hi van fabricar prop de 800.000 unitats a la planta de Seat a Catalunya. Actualment la nova generació de l’Audi Q3 es produeix a Györ (Hongria) mentre que l’anterior generació d’Audi A1 es va produir a Brussel·les (Bèlgica).

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here