Ja és aquí la Festa Major que dóna la benvinguda a la tardor a la capital del Baix Llobregat. Sant Feliu dóna el tret de sortida aquest dimecres a unes festes plenes d’actes per a tothom que s’allargaran fins diumenge.

A les 19:00 hores de dimecres, des de la Catedral de Sant Llorenç, es farà el repic de campanes d’inici de Festa Major, seguidament es donarà el Mocador d’Honor des del balcó de l’Ajuntament i es tirarà el coet d’inici de la Festa. A les 20:15 tindrà lloc l’inici del seguici, un dels actes més concorreguts de les festes, on totes les colles de Sant Feliu fan la seva presentació. A les 00:25 a la plaça Lluís Companys, s’inicia el segon seguici, on aquest cop sí, tothom podrà participar-hi ballant amb totes les colles. Pels que encara no hagin anat a dormir, arriba l’AfterSeguici, organitzat pels Diables Rojos i els Diables de la Garsa, on els Dj’s convidats faran que tothom balli fins que surti el sol.

Dijous 11, es desperta preparat pels més petits amb el bany d’escuma, parc amb jocs infantils, i tallers sostenibles per a infants. A les 17:00 al Palau Falguera tindrà lloc un dels primers tallers que s’estan duent a terme per crear el Sant Feliu del futur després del soterrament de les vies ferroviàries i en el qual tothom que s’hi apropi podrà donar la seva opinió. A la nit, arriba el Llobregat Yard a la plaça del Casal de Joves, on actuaran entre altres, Sweet Jamaican Family, i els Diables de La Salut faran moure l’esquelet des de la Plaça Lluís Companys.

El divendres 12 comença d’hora amb la matinada de grallers, i,  tot seguit es celebra la bicicletada popular pels carrers de Sant Feliu. A l’Ateneu Sanfeliuenc es celebrararà el Primer Torneig de mus de Roses de Llobregat. A les 11:45 surten els gegants al cercavila i a les 12:00 Reagge per Xics amb The Penguins faran un concert-vermut. Els castellers seran els següents protagonistes del dia amb la Diada Castellera de Sant Rarimi. A la tarda hi haurà la XV Mostra de Folklore Internacional i Tradicional i per als més petits que no tinguin por al foc, a les 19:15 s’iniciarà el correfoc infantil. A la nit, els encarregats de dur el ritme a la plaça seran els Calet Trio Versions, The flaming shakers i Sor Alberta Dj.

Dissabte 13, el carrer Joan Maragall organitza un esmorzar de forquilla, i El Complex esportiu obre les seves portes a tothom que vulgui. A les 18:00 al Pavelló Juan Carlos Navarro s’hi celebrarà el 2n Torneig de bàsquet Solidari Festa de Tardor: C.B Santfeliuenc- CB Águilas Plasfoc. A la nit, els diables i les bèsties s’apoderaran de Sant Feliu al correfoc on participaran colles convidades d’arreu de Catalunya. No oblideu anar ben tapats si no voleu ser cremats! A la nit se celebrarà el IV Sanfestiu a la plaça Lluís Companys fins a la matinada.

Diumenge 14, per als que encara tinguin forces, els trabucaires els faran saltar del llit a les 9:00 del matí, i a les 11:30 s’iniciarà el cercavila de colles de Sant Feliu. A la tarda, la Cobla Sant Jordi farà una audició de sardanes i les festes arribaran al seu punt i final amb la Nit de Foc a la Plaça de la Salut, i tal com havien començat, amb el repic de campanes de final de festa!

Alegria, que a Sant Feliu és Festa Major!

Consulteu el programa complet aquí.

 

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here