El programa Contrarumors estrena la seva darrera exposició a Molins de Rei fins el dia 15 d’octubre. El títol de l’exposició és “Estima com vulguis, els rumors surten de l’armari”, i té per objectiu combatre els rumors, els prejudicis i els estereotips que apareixen en relació a la sexualitat.

Contrarumors, és una iniciativa creada des de la Regidoria de Nova Ciutadania de Molins de Rei. Des de la seva creació, s’han realitzat quatre exposicions amb la intenció de desmentir diferents estereotips i prejudicis que es creen al voltant de diferents temes; “I tu què creus? Una exposició per combatre falsos rumors sobre la diversitat cultural”, “Les raons de la cooperació. Exposició per a la defensa de la cooperació al desenvolupament des dels municipis”, “Refugiats. Una exposició que desmenteix els missatges xenòfobs dels mitjans sobre la crisi dels refugiats” i “Dones Migrades. Que la ignorància mai justifiqui la defensa dels arguments basats en prejudicis” A més d’exposicions, la iniciativa compta amb una web ( contrarumors.cat) on hi ha informació detallada de tot el que s’ha fet, ja que també han impulsat xerrades, materials editats i falques radiofòniques.

En aquesta cinquena edició, l’exposició “Estima com vulguis” pretén tractar 10 rumors encara massa presents a la nostra societat, com per exemple; L’homosexualitat és un trastorn mental? Dues persones del mateix sexe poden formar una família? Només els gais tenen SIDA?

L’exposició, inaugurada dimarts passat, podrà visitar-se cada tarda fins el 15 d’octubre al bulevard de la Federació Obrera, després, serà una mostra itinerant que es mourà pel municipi i per altres llocs arreu del país.

Les exposicions estan disponibles per a qualsevol entitat que vulgui demanar-les. La relativa a les persones refugiades va circular per més de 50 punts diferents del país. A més, per celebrar aquesta cinquena edició, han elaborat un llibret amb tots els continguts inclosos en les cinc mostres organitzades. Per més informació feu click aquí!

Font/imatge: Aj.Molins de Rei

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here