De l’11 d’octubre a l’1 de novembre el QuintoTapa Pota Blava s’apodera del Prat de Llobregat en la seva 12a edició!

La festa gastronòmica més divertida del Baix Llobregat pretén que els productes del Parc Agrari recorrin bars i restaurants d’alguns municipis en forma de tapa. El Prat compta, amb un convidat molt especial: el Pota Blava. Tot i així, la ruta passarà també per L’Hospitalet, Gavà i Sant Boi a restaurants on també compten amb aquesta au a la seva cuina.

En col·laboració amb l’AGT, l’associació de gatronomia i turisme, i juntament amb l’Ajuntament del Prat, els xefs del municipi elaboraran plats que faran que tothom se’n llepi els dits. En aquesta edició hi haurà 32 bars i restaurants participants, després que a l’edició de l’any passat es venguessin més de 72.000 tapes.

A més d’aquests 22 dies al carrer, durant els caps de setmana del 20, 21, 27 i 28 d’octubre la Plaça Blanes també acollirà les tapes del Pota Blava recollint receptes tradicionals dels criadors amb la implicació de la Cooperativa Agrícola del Prat.

Què és el Pota Blava? 

És un pollastre amb un plomatge viu, una cresta amb 5 o 6 puntes i unes cuixes sense plomes allargades i d’un color blavós. Un cop cuinat, la seva carn és fina i melosa amb un gust persistent, rica en proteïnes i amb pocs greixos.

Com funciona el QuintoTapa?

La tapa de Pota Blava val 3,5 € i la tapa de la casa val 3 €, les dues amb un Quinto San Miguel. També es pot gaudir de les tapes amb vins DO Penedès. Hi seran presents els tapaports, plens de segells dels restauradors participants, que podran a optar a molts premis.

“’¡ Y no estaba muerto, estaba de Quintotapa!”  

Font/Imatge: QuintoTapa.cat 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here