El Fòrum Empresarial del Llobregat, va publicar el passat dia 10 l’últim Informe sobre Conjuntura Econòmica del 3r Trimestre 2018. L’informe acredita que durant els primers nou mesos del 2018 els concursos de creditors, que aglutinen les antigues suspensions de pagaments i les fallides empresarials, de les empreses radicades a L’Hospitalet i al Baix Llobregat han afectat a un total de 62 empreses.

El primer trimestre el número de fallides empresarials al territori va ser de 27 amb L’Hospitalet i Castelldefels al capdavant (cinc empreses cadascun) seguit de Gavà (amb tres). El segon trimestre el nombre de fallides va reduir-se a 17, encapçalat per Cornellà que va patir-ne quatre i seguit de Gavà, amb tres altra vegada. El tercer trimestre, però, va augmentar a 18 el número de fallides de les quals L’Hospitalet i Esplugues van ser-ne els més perjudicats amb tres cadascun.

Hi ha però, catorze municipis de la comarca que no té cap fallida i en els primers nou mesos de l’any L’Hospitalet, seguit de Castelldefels, Gavà i Cornellà, lidera l’estadística amb nou empreses en expedients de concurs de creditors.

L’informe complet aquí.

Font: FEMllobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here