La policia local de Sant Andreu de la Barca ha iniciat aquesta setmana una campanya per millorar la seguretat viària i reduir l’accidentalitat. El que pretén és conscienciar i recordar que la persona que va a peu sempre té prioritat per sobre la resta i alhora, prioritzar la seguretat dels vianants i millorar els espais públics fent-los més segurs, més agradables i més confortables.

La campanya gira al voltant del eixos de la prevenció i la protecció a fi de fomentar els comportaments responsables, la convivència i la solidaritat amb l’objectiu final de reduir el nombre d’accidents. Es pretén recordar i insistir als usuaris de la via que el vianant té la prioritat per així reduir la sinistralitat i garantir els nivells de convivència i civisme.

La iniciativa està adreçada a la ciutadania en general, però de forma més concreta als vianants, a les persones grans, als usuaris de bicicleta, als motoristes i als conductors de vehicle. S’incidirà de manera especifica a les conductes antireglamentàries que impliquin comportaments que entorpeixin la circulació.

font: Aj.Sant Andreu de la Barca

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here