Pilar Puimedon, alcaldessa d’Olesa de Montserrat, va rebre la setmana passada una citació judicial per a declarar davant la Fiscalia Provincial de Barcelona, a la Ciutat de la Justícia, el proper divendres 26 d’octubre a les 10.30h.

Declararà com a investigada en el marc de les actuacions contra el referèndum de l’1 d’octubre acusada d’un presumpte delicte de desobediència. Com a investigada haurà de presentar-se acompanyada del seu advocat o advocada, que en el cas dels alcaldes i les alcaldesses citats per donar suport al referèndum va a càrrec de l’Associació Catalana de Municipis.

El mes de setembre passat, els fiscals catalans van decidir reactivar la investigació contra els 712 alcaldes que haurien donat suport al referèndum amb la firma de decrets per cedir els locals de votació.

L’alcaldessa del municipi ha remarcat que afronta aquesta situació amb “tranquil·litat, serenitat i la convecció que no he fet res dolent” ja que “en una democràcia, deixar que les persones s’expressin no hauria de ser susceptible de ser portat a judici” Ha afegit, que els habitants d’Olesa mereixien el dret a vot, fos quina fos la seva opció, ja que en una consulta “tothom hi té cabuda i la democràcia no és res més que això, el respecte a totes les maneres de pensar”

Font/imatge: Ajuntament d’Olesa

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here