Cornellà de Llobregat, junt amb Barcelona, Girona, Badalona, Igualada o Granollers; són alguns dels 17 municipis que han aprovat una moció que insta Ensenyament a aturar el decret de menjadors escolars i obrir un període de diàleg

En aquests ajuntaments, pràcticament per unanimitat, s’ha donat llum verda a aquest text per aconseguir obrir un nou debat sobre el marc que ha de regular el servei de menjador i l’espai de migdia a les escoles catalanes, i només en tres casos, la diputació de Barcelona, i els ajuntaments de Vila-Seca i Torelló, s’hi han mostrat contraris.

Des de la coordinadora SOS Menjadors Escolars es demana l’equiparació del temps del migdia a temps educatiu i aconseguir que les famílies puguin continuar gestionant el servei de menjador com fins ara.

Sitges, Premià de Mar, Montmeló, Vilassar de Mar i Cambrils són alguns dels altres municipis que també han donat suport a la moció que ja està registrada o en vies de registre, a una desena de municipis més.

La coordinadora SOS Menjadors Escolars es reunirà en assemblea d’aquí a uns quinze dies i decidirà accions de mobilització al carrer amb l’objectiu d’aturar aquest decret.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here