El govern municipal de Molins de Rei ha denegat  a l’empresa concessionària la llicencia del projecte d’instal·lació imminent d’un crematori al tanatori municipal.

El consistori ha denegat la llicència ja que era molt diferent a la prevista quan va adjudicar-se-li el projecte l’any 2005. A més, ha decretat una suspensió temporal de les llicències per aquest tipus d’activitats.

El projecte que havia presentat l’empresa preveia moltes més cremacions de les previstes en l’oferta que va resultar guanyadora d’un concurs públic. Per aquest motiu l’Ajuntament aprovarà un Pla Especial que posi noves condicions per aquest tipus d’activitats, limitant i condicionant molt la instal·lació de possibles forns crematoris o d’incineració de residus a la vila.

Joan Ramon Casals, alcalde del municipi, va explicar en una reunió amb veïns i veïnes a la Federació Obrera que “el govern municipal ha treballat amb discreció i eficàcia, i ha pres les decisions oportunes per protegir els interessos de la ciutadania després d’analitzar un projecte que era absolutament desproporcionat per les necessitat de la vila” ha remarcat però, que el fet que el 2005 s’aprovés la instal·lació d’aquest crematori limita molt el marge d’actuació del consistori.

El govern municipal manté el seu compromís d’informar als veïns i veïnes de qualsevol canvi rellevant en la tramitació del projecte.

Font: Aj.Molins

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here