El Club Circuit arriba a la Masia de Sant Boi, al Milenio i a Els pagesos, de Sant Feliu de Llobregat.

El Club Circuit, son un seguit de concerts en sales i locals petits que tenen com a objectiu protegir-los perquè segueixin formant part de l’imprescindible teixit musical. Les sales, repartides per Catalunya, acullen artistes que estan disposats a donar suport a aquests locals i que adaptaran el format i el repertori dels seus concerts per encabir-se en aquest espai. Aquests locals tenen una capacitat màxima de 150 persones i el cartell l’integren noms consolidats de l’escena musical catalana.

Al Baix Llobregat son tres les sales que participen en aquesta iniciativa que promet concerts únics per la proximitat amb l’artista. La Masia de Sant Boi, és una sala de concerts i discoteca on s’hi realitzen diferents activitats, com el “Llobregat Slam Poetry” un esdeveniment de poesia, sessions de Dj’s i concerts d’estils molt variats. El Milenio de Sant Feliu, és una sala petita amb més de 20 anys d’història. Compta amb un escenari gairebé a la mateixa alçada de la pista de ball per on hi ha passat Dj’s, soundsystems i cantautors. Un espai camaleònic on la gent pot gaudir de la proximitat de l’artista i bona música. Els Pagesos, també de Sant Feliu, és un local situat a l’antiga Germandat d’Obrers Agrícola de Sant Feliu. L’última dècada el bar va començar a perdre la seva vitalitat i va estar sense ús durant uns anys, fins que una nova proposta de la mà dels socis de l’associació va catapultar-lo com un espai cultural que té com a principal objectiu revitalitzar l’esperit jove i cultural del municipi, i sobretot, recuperar l’essència de la música en directe.

Aquestes tres sales acolliran tres artistes amb gran renom:

La Masia, 17 de novembre, 22:00h
Marcel Lázara i Júlia Arrey

Un duet que estrena disc amb el títol Pedalant endins. Lázara és l’ex cantant de Txarango i Arrey és una cantautora brasilera. Els dos presenten un àlbum singular i ple de cançons amb una senzillesa que atrapa, un disc que neix d’un viatge en bicicleta pel nord-est del Brasil.

Milenio, 18 de novembre, 18:00h
David Carabén

Cantant de Mishima, un grup consolidat dins l’escena musical catalana caracteritzat per la seva música pop amb influència de la cançó d’autor. Ara i res (2017) és el seu últim àlbum. Per aquesta ocasió comptarà també amb el guitarrista de Mishima, i junts adaptaran les cançons a un format acústic.

Els pagesos, 16 de desembre, 19:00h
Cristina Rosevinge

Cantautora espanyola i ascendència danesa coneguda per la seva música rock, pop i indie. El mes de febrer va editar el disc Un hombre rubio, escrit des d’una perspectiva masculina. Aquest octubre ha rebut el Premi Nacional de les Músiques Actuals.

Per a més informació i entrades feu clic aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here