L’actor i director madrileny, Alberto San Juan, presenta aquest diumenge a les 19h al Teatre Plaza de Castelldefels el monòleg “Autorretrato de un joven capitalista español”

San Juan dibuixa un monòleg ple de crítica i humor que recorre la vida de l’actor a Espanya des del seu naixement, l’any 1968, fins a l’actualitat. Fundador de la companyia Animalario, sol davant l’escenari mostra la seva visió crítica de la societat.

Alberto San Juan, ha combinat teatre, cinema i televisió. Va ser nominat al Goya al millor actor secundari per “El otro lado de la cama” una pel·lícula amb un èxit elevat de taquilla. El Goya va guanyar-lo l’any 2008 pel seu papaer a “Bajo las estrellas” En teatre, encara forma part de la companyia Animalario i és l’autor d’obres com “El fin de los sueños”  per la que va rebre el Premi Max de Teatre Alternatiu. A les eleccions espanyoles de 2011 va manifestar el seu suport a la candidatura de Izquierda Unida. Va rebre una nominació al Premi Gaudí pel seu paper a la pel·lícula “Mentre dorms”

Així és com presenta la sinopsis de l’obra:

“Sóc capitalista. Tinc compte en un banc que especula amb aliments. Tinc una assegurança mèdica privada. Tinc la llum contractada amb una empresa que roba als seus clients perquè el seu objectiu és el màxim benefici. Quan treballo cobro el sou més alt que puc aconseguir, sense preocupar-me de quin és el sou i la resta de les condicions laborals dels meus companys. Puc ajudar econòmicament a un amic, però mai a costa de rebaixar el meu nivell de vida. Vull preservar la meva fama, la meva cotització comercial, les meves propietats. La societat en la que visc és injusta fins a la crueltat. M’agradaria que canviés, però no estic disposat a perdre en l’intent allò que he aconseguit acumular. Estic parlant molt seriosament”

Les entrades es poden comprar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) situada a la planta baixa de l’ajuntament, a la web Ticketea.com o una hora abans a la taquilla del teatre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here