El dimecres 7 de novembre es va celebrar a Sant Vicenç dels Horts una trobada dels representants dels municipis de Vallirana, Cervelló, Corbera de Llobregat, la Palma de Cervelló, Pallejà, Torrelles de Llobregat, Vallirana i Sant Vicenç dels Horts per a l’elaboració d’un nou conveni per a la creació de l’acord per a la cooperació en Desenvolupament Local, SETde30. Aquestes línies de cooperació són en espais naturals i turisme, comerç, serveis i gastronomia, zones d’activitat econòmica, indústria 4.0 i formació dels sectors de cooperació. Per part de l’Ajuntament de Vallirana hi van assistir la regidora d’Ocupació, Comerç, Empresa, Consum i Turisme, Núria Ruiz, així com la cap de Promoció Econòmica i Turisme, Anna Bosquet, i la Silvia Magdaleno, tècnica de Desenvolupament Econòmic Local.

Aquests 7 municipis de la comarca ja col·laboren des del 2014 en diferents accions de Desenvolupament Local dins el programa de treball per al coneixement del teixit empresarial de tot el territori. Donada la bona acollida de la col·laboració, es va decidir dur a terme conjuntament un treball de Planificació Estratègica que marqués les pautes de la col·laboració entre aquests municipis. Els resultats dels treballs de planificació estratègica van marcar unes línies de col·laboració dins l’àmbit del Desenvolupament Local i que haurien de marcar les properes passes de l’acord entre municipis.

És per aquest motiu que en els treballs de planificació estratègica es planteja una forma de cooperació molt més intensa que la portada fins ara i fruit d’aquesta inquietud es va fer la reunió de dimecres per elaborar el nou conveni SETde30.

Font: Ajuntament de Vallirana

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here