És la comarca on hi va haver més seguiment, seguida del Vallès Occidental, amb un 56,23%

La vaga convocada el 14 de novembre arreu de l’Estat pel Sindicat d’Estudiants, contra el masclisme i a favor d’una educació sexual inclusiva va ser seguida per un 58,51% dels alumnes d’ESO i universitari a la demarcació del Servei Territorial del Baix Llobregat, segons dades del Departament d’Ensenyament.

És la zona on la crida va tenir més resposta, tenint en compte les dades recollides pels diferents Serveis Territorials d’Ensenyament a les quatre de la tarda. Després del Baix Llobregat, el Vallès Occidental va ser el segon Servei Territorial on s’ha registrat més seguiment. A les Terres de l’Ebre el percentatge ha estat del 54,37%.

Pel darrere, el Servei Territorial del Maresme i el Vallès Oriental va recollir un seguiment del 34,26%, el de Lleida un 29,40%, el de la Catalunya Central un 26,63% i el de Girona un 15,93%. Al Consorci d’Educació de Barcelona es va registrar un seguiment de la vaga del 10,17% i a Barcelona Comarques un 9,50%. Finalment, a Tarragona va ser on hi ha va haver menys resposta a la convocatòria, amb un 3,36% de l’alumnat cridat a fer vaga.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here