El Llobregat Slam Poetry torna aquest diumenge a les 18.30h a La Masia de Sant Boi

El Llobregat Slam Poetry és una competició poètica similar a un combat de boxa, en aquest cas, a cop de vers, i que se celebra regularment a la comarca. La participació és oberta a qualsevol persona, en qualsevol idioma i de qualsevol lloc.

Durant l’any es duen a terme 8 tornejos i cada un d’ells compta amb 9 “slamers” Per participar-hi cal, tenir un text d’autoria propi i enviar un missatge privat al Facebook de l’organització.

El campionat compta amb tres rondes diferents: La primera és eliminatòria, on els 9 poetes s’enfronten entre ells en grups de tres. El públic, el jurat del concurs, disposa de cartolines de colors per a poder votar els que més els agraden; el primer i el segon de cada grup de tres passaran a la següent ronda. A la ronda número dos els sis semifinalistes s’enfrontaran per parelles i el públic tornarà a escollir tres guanyadors amb les cartolines. Finalment, la tercera ronda, amb els 3 semifinalistes determinarà el guanyador o guanyadora.

Aquest diumenge arriba la “Round 3” a Sant Boi amb la presència com a convidada de Marta B, guanyadora del Poetry Slam Barcelona, que se celebra periòdicament al CCCB. A més hi participen els següents slamers: Domenikus, Olze, Xosé Casar, Sandy Jaque, Alex Loro, Pablo Rodríguez, Eli Sanz, Josep María Sentís.

Font: LlobregatSlamPoetry

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here