La cantant de Sant Climent de Llobregat Aitana, sortida d’Operación Triunfo, participa al disc de La Marató.

El pròxim 2 de desembre surt un nou disc de La Marató a un preu de deu euros i del qual els beneficis seran per a la lluita contra el càncer. La Marató de TV3 se celebrarà el proper 16 de desembre.

Aquest nou disc compta amb un total de 18 cançons, i una d’elles la canta, Aitana, una de les artistes que ha tingut més èxit al sortir del talent show. Properament treu a la venta el primer dels seus nous discos, “Tráiler” amb sis canços que inclouen el single que ha triomfat internacionalment “Teléfono” L’artista també ha publicat un llibre, La tinta de mis ojos, amb dibuixos i textos personals.

Aitana canta “Tu pots canviar-o tot (Has de viure)”, l’original “What a feeling” és el tema principal de la pel·lícula de l’an 1983, Flashdance.

https://www.youtube.com/watch?v=QlkiznqBk4I

El productor de la cançó ha estat Manu Guix, un dels professor d’Aitana a l’acadèmia. La cantant de Sant Climent comparteix disc amb altres veus molt conegudes com Judit Neddermann, Pablo Alborán, Sisa, Pedro Guerra o Álvaro Soler, entre d’altres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here