La 12a edició de la festa Posa’t La Gorra, a Molins de Rei, va recaptar 30.369€ per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves condicions a l’hospital.

La Plaça de la Llibertat va acollir centenars de persones que van participar a les activitats lúdiques i de sensibilització, com la cercavila, els tallers infantils, els inflables, el sorteig d’una samarreta i d’una pilota signada per Leo Messi, entre d’altres.

A més, l’Associació de Suport als Infants de Molins de Rei, van organitzar dues activitats durant els dies anteriors que van ajudar de forma significativa a aconseguir la important xifra final.

Tots aquests diners estaran destinats a millorar la qualitat de vida dels infants a més de les seves condicions als centres hospitalaris. També serviran per a donar suport psicosocial a les famílies de La Casa dels Xuklis, el centre d’acollida de totes les famílies que necessiten desplaçar-se per a que els seus fills rebin tractament a hospitals de referència.

Aquesta iniciativa, que té lloc a diferents municipis, l’organitza l’associació AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) des de fa més de 30 anys. Un dels efectes secundaris del càncer és la pèrdua de cabell i els infants moltes vegades es cobreixen el cap amb una gorra, és per això, que han fet de les gorres un símbol de solidaritat. Una de les maneres de contribuir a la causa, és doncs, la compra de les gorres que està disponible a la seva web i a totes les festes benèfiques que es celebren. Aquesta campanya és la font principal de l’associació per finançar les necessitats bàsiques d’aquests infants i adolescents.

La propera festa és el 15 de desembre al Parc de la Ciutadella.

Per a més informació consulteu posatlagorra.org

Font: Aj.Molins

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here