Del 22 al 31 de desembre el recinte firal de Cornellà acull la 26ena Fira Infantil de Nadal, una de les fires lúdic-educatives nadalenques més veteranes.

Més de 4.000 alumnes visitaran el saló durant els dies 19, 20 i 21 de desembre i a partir del 22 estarà a disposició de tots els infants de Cornellà. Allà podran mostrar el seu talent a un karaoke, fer volar la imaginació a un taller de vitralls o gaudir de les exhibicions canines de la Guàrdia Urbana de Cornellà.

Aquestes novetats s’afegeixen a les activitats tradicionals que tornen altre vegada; tallers sobre medi ambient, maquillatge, creació de màscares, de sal i de terrisseria, i 1.400 metres quadrats dedicats a diferents esports, com el mini tennis, mini pàdel, futbol sala, tennis taula, mini futbol, mini hoquei, mini handbol i bàsquet 3×3. També tornen els jocs de taula, i el circuit d’habilitats creat per la Guàrdia Urbana. Tot per a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys.

Com a novetat, la fira compta amb una Ludoteca de 240 metres quadrats de superfície i que pretén ser l’activitat estrella de la zona dedicada als castells inflables, les atraccions i els tobogans.

Diumenge dia 23, la Fira rebrà la visita de la mascota del Baix Llobregat, Puput Punxetes, coneguda per als més petits ja que sempre apareix a les festes majors i als actes culturals de la comarca.

La Fira de Nadal destaca per les seves activitats educatives que tenen com a principal objectiu potenciar la imaginació i la creativitat i difondre valors als infants que la visitin.

L’espai tancarà els dies 25 i 26 de desembre. La resta de dies estarà oberta de les 11 a les 20h, menys els dies 24 i 31 que tancarà a les 18h.

Font: Procornellà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here