La Pujada al Castell sortirà aquest any des de la platja, concretament des de l’Oficina de Turisme, ubicada al passeig Marítim 155 (interior). La tradicional cursa emmarcada en la Festa Major d’Hivern arriba a la 37a edició i tindrà lloc el 6 de desembre (9h).

La cursa, organitzada per l’Ajuntament de Castelldefels i corcastelldefelsrunners.org, tindrà aquest any una distància de 5km, des del Parc del Mar al Parc del Castell. L’arribada estarà ubicada als jardins del Castell. Amb el nou recorregut s’evita un espai tancat al trànsit al centre de la ciutat i el risc de la baixada del començament de la prova. El recorregut lineal permet obrir trànsit darrere del tancament de cursa.

Es realitzaran talls de trànsit entre les 08.30 h i les 10.30 h en aquests carrers: c/11, av. Pineda, c/Aragó, av.Catalunya, av. Dr.Romuald Claverol, av. Carl Friedrich Gauss, c/Barcelona, Camí Ral de València, c/Joanot Martorell, c/Dr.Barraquer i c/Bisbe Urquinaona.

Les inscripcions es tancaran si s’assoleix la xifra de 600 persones inscrites. Aquest any però no hi haurà curses infantils.

Presencialment, es podran formalitzar inscripcions el 5 de desembre (16-20h) al poliesportiu municipal de Can Vinader. El mateix dia de la cursa no es podran fer inscripcions, adverteixen des de l’organització.

+ INFO: corcastelldefelsrunners.org

+ INFO: Programa complet de la Festa Major d’Hivern – Castrum Fidelis 2018

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here