Les projeccions del curtmetratge ‘Sant Boi respira un altre aire’ han estat seguides per 1.800 persones

Del 6 al 8 de desembre s’ha celebrat a Sant Boi la 72a edició de la Fira de la Puríssima. El certamen ha registrat un any més un gran èxit de participació popular. L’Ajuntament ha mostrat a l’estand municipal l’esforç per la cura de l’espai públic local i ha fet arribar a la ciutadania un missatge sobre la necessitat d’un compromís col·lectiu de tota la ciutat amb un ús responsable dels carrers, les places, els parcs i l’entorn natural de Sant Boi.

L’estand municipal canviava enguany d’emplaçament per integrar-se millor en el recorregut firal, tot compartint ubicació amb la Carpa d’entitats i molt a prop de la Carpa Fresca, al parc de la Muntanyeta. Amb el títol ‘Sant Boi respira un altre aire’, ha estat visitat per 8.000 persones. En 500 m2 d’exposició interactiva, ha ofert la possibilitat de fer-se una foto divertida amb l’sky line de Sant Boi com a fons, de participar en tallers familiars sobre l’ús responsable de l’espai públic i de fer aportacions de millora mitjançant un ‘arbre de les idees’.

Sant Boi respira un altre aire: un curtmetratge sobre la ciutat

Les projeccions del curtmetratge ‘Sant Boi respira un altre aire’, obra del realitzador santboià José Luis López, han tingut també una gran acollida. Més de 1.800 persones han assistit a les diferents sessions programades durant el certamen als Cinemes Can Castellet. L’obraés un ‘fals documental’ de 15′ de durada protagonitzat per santboians i santboianes que parlen sobre la seva ciutat i sobre l’evolució que ha tingut al llarg dels darrers anys.

Una cita multitudinària

La Fira ha tornat a ser una gran cita multitudinària. Els espais situats a la zona del Mercadal, que concentren activitats de lleure, cultura i gastronomia, han tingut un cop més una gran afluència (8.000 persones a la Fira de la cervesa artesana, per exemple, i 2.400 visites a l’espai ViCult).

Més de 1.000 infants han anat al Taller de granja, una de les grans atraccions familiars del certamen. I la segona edició de l’Espai de la mobilitat sostenible ha tornat a ser un èxit, com la Carpa Fresca, element tradicional del certamen dedicat a la promoció del producte fresc de proximitat.

Font: Ajuntament de Sant Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here